59 08/10/15, 2015 Ecoboerderij De Haan nu 100% A2 In de afgelopen twee jaar is Matthijs de Haan gaan omschakelen van A1/A2- naar 100% A2-melk. In november 2013 kwamen de eerste Guernsey-A2-pinken aan, afgelopen week werd afscheid genomen van de laatste 'niet-100%-A2-koeien'. Vanaf vandaag, 10 augustus 2015 is het zover: alle melk van Ecoboerderij De Haan is nu A2-melk. Elders op deze website vindt u waarom dat zulk goed nieuw is, want A2-melk is superieur aan A1-melk, zéker die van Ecoboerderij De Haan. Want als een van de weinige A2-melkveehouders geeft Matthijs de Haan z'n dieren géén preventieve antibiotica en géén krachtvoer. Betere melk dan deze A2-melk vindt u nergens. Kom naar het Betuwse Ingen, neem schone (liefst glazen) flessen mee en proef de heerlijke rauwe A2-melk van 'ouderwetse' kwaliteit! Op www.HealingFoods.nl staat rauwe melk genoemd als superfood. Maar dan wel de juiste rauwe melk: - "Stipt op 1 staat rauwe melk van weidekoeien van een van de oude rassen die in een natuurlijke wei staan. Dus geen suikergras. Suikergras bevat, zoals de naam al aangeeft een hoog gehalte aan suikers. Speciaal door mensen gekweekt om koeien snel te laten groeien en veel te laten produceren." Dit sluit 100% aan bij Ecoboerderij De Haan: weidekoeien, oude rassen (met A2-melk!) en géén 'suikergras' bij Ecoboerderij De Haan!- "Kun je niet aan rauwe melk of boerenkaas (boerenkaas is gemaakt van rauwe melk) komen? Dan is een tweede optie om kefir te maken van gepasteuriseerde volle, biologische melk van Jersey of Guernsey koeien die in de wei staan. Je kunt ook yoghurt kopen van deze koeien." Ook dit is opgelost door Ecoboerderij De Haan: rauwe 100% A2-melk, A2-kaas en ook rauwmelkse kefir, yoghurt en hangop - allemaal verkrijgbaar in de boerderijwinkel in Ingen! - "De derde beste optie is om biologische volle, 'zure' melkproducten (yoghurt, karnemelk, kefir, kwark) en boerenkaas te eten." Hiermee bedoelen ze uit de supermarkt - maar waarom zou je voor de op twee na beste oplossing kiezen als er betere producten zijn? U kunt het hele artikel nalezen in deze pdf. Delen: Delen op Facebook Twitteren op Twitter Pinnen op Pinterest In dezelfde categorie 59 08/10/15, 2015 Nieuwe Aanbiedingen Pagina 59 08/10/15, 2015 Veel gestelde vragen. FAQ 59 08/10/15, 2015 Informatie omtrent nieuw reglement Laat een reactie achter Naam E-mail Bericht Terug naar Nieuws