U kunt ook via de mail producten bestellen ,die we verzenden voor € 10,- tot 10 kg.

In de boerderijwinkel vindt u echte rauwe melk1 en veel andere gezonde producten2, bijvoorbeeld:

  • Rauwe melk - €1,75 per liter (4,60% vet, 3,60% eiwit; dit is 100% A2-melk van grasgevoerde koeien)
    Let op: neem zelf schone flessen of kannen mee om de melk in te vervoeren. Als u van ver komt - u kunt de melk ook invriezen (uiteraard niet in glazen flessen, die gaan stuk in de vriezer).ook verkrijgbaar bij www.slagerijvandergeer.nl
  • Nieuw: yoghurt van eigen A2-melk € 3,45 incl €0,45 statiegeld glazen fles
  • Rauwmelkse roomboter - €3,95 per pakje 250 gr
  • Kaas van eigen A2-melk (A2/A2 kaas) - €16,- à €22,- per kg
  • NIEUW: rauwmelkse A2-kaas, van eigen A2-melk - €17,- per kg (voorlopig alleen als jong en jong belegen kaas verkrijgbaar)
  • Rauwmelkse slagroom - €2,- per 250 ml
  • Rauwe geitenmelk - €2,- per liter
  • Schapenmelk €2,50- per 500 ml
  • Kamelenmelk - €6,- per 500ml
  • Rauwe paardenmelk - €5,- per 500ml
  • Ghee (geklaarde boter) - €18,- per kg
  • Roomboter Guernsey (gepasteuriseerd) - €3,95 per pakje 250 g
  • Kokosolie extra vierge (niet ontgeurd) - €9,95 pot 400 ml
  • Kokosolie extra vierge (niet ontgeurd) -  €32,45 pot 1.700 ml
  • Kokosolie extra vierge Aman Prana (niet ontgeurd) -  €39,95 pot 1.600 ml
  • Keltisch zeezout - €3,- per kg
  • Biologische bevruchte Demeter eieren - €0,30 per stuk (de kippen krijgen o.a. lijnzaad, kruiden, luzerne en gebroken zeeschelpen (lege doosjes van 10 graag retour)
  • Rauwmelkse kefir3 (Rauw Power) - €3,- per literKuiken met ei
  • Rauwmelkse kwark - €3,50
  • Rauw melkse yoghurt (Rauw Power) - €3,-
  • Kefir yoghurt hangop - €3,50
  • Roomijs noot/karamel, vanille, stracciatella,bosbessen,framboos,citroen,chocolade,bosvruchten,van A2/A2 melk. - €5,95 per 500 ml
  • Kokosmelk - €2,-
  • Gefermenteerde levertraan/boterolie - €39,95 (240 ml) / €39,50 (120 capsules)
  • magnesiumchloride - €4,- per kg
  • Appels - €2,50 per kg (prijs afhankelijk van seizoen)
  • Bittere luchtgedroogde abrikozenpitten - €5,- per 250 g
  • Essiac thee - €6,95 per zak, gebruiksaanwijzing
  • CBD olie active+  - €37,95 per 10 ml, informatie
  • Olijfolie Latzimas - € 9,95 per 500 ml
  • Arganolie - €29,95 per 100 ml
  • Biest/collostrum  - €4,- per liter
  • Gelatine rund, Great Lakes (rode bus ) - €25,- per 454 g
  • Gelatine rund, hydrolysaat, Great Lakes (groene bus ) - €28,- per 454 g
  • Borax - €5,50 per kg
  • Bragg appelazijn €6,95 per fles
  • Granaatappelazijn € 5,99 per fles
  • Uberti ciderazijn met plantaardige extracten €9,95 per fles
  • Colloïdaal goud / Goudwater - €29,95 per 250 ml
  • Soladey Ion5 tandenborstel €39,95 handleiding
  • Waterman draagbare basisch waterionisator €59,95 onderzoek, meer info
  • i9fles € 49,95 i9 technologie
  • Scala Probe €425,-
  • Etmitis €1.095,-
  • www.squattypotty.eu squatty potty 29,95
  • Fjäll Björken (diverse producten)
  • www.rajanatureworld.eu  (chaga,reishi,wilde pine pollen)
  • Cocatheezakjes /25 stuks € 12,50
  • Cocatheepoeder € 19,50/25 gr
  • Foreverliving.com (diverse producten)
  • Schelpenzand bodemverbeteraar €9,95 per zak van 20 kg
  • NIEUW: Alfons Ven producten (deodorant, aftershave, tandpasta en douchegel), lees de PDF

In de diepvries van de boerderijwinkel vindt u ook  kwaliteitsvlees, vlees van 100% grasgevoerde dieren, zonder kunstmatige toevoegingen en zonder e-nummers. Bijvoorbeeld:

  • Gehakt - €6,95 per 500 g
  • Poulet - €6,- per 500 g
  • Doorregen runderlappen - €7,25 per 500 g
  • Schenkel - €6,50 per 500 g
  • Beestenbottenbouillon - €3,- per liter
  • Leverworst rund - €3,- per 250 g
  • Leverworst schaap - €3,- per 250 g
  • Ganzenfilet - €10,- per 500 g
  • Kippenfilet - €6,90 per 300 g
  • Kipgrilworst - €3,- per 250 g
  • Soepbotten rund - €5,- per kg
  • Niervet / ossewit - €9,50 per kg
  • Filet Americain met 30% lever - €2,50 per 100 g
  • Lever (rauw) €3,- per 250 g
  • Ribeye €8,- per 250 g

*1 - Het verschil tussen echte rauwe melk van de boer en 'fabrieksmelk'
In De verdwenen smaak van melk beschrijft Petra Essink heel treffend de verschillen tussen de echte melk van de boer en het product dat de supermarkt 'melk' noemt. Wat doet pasteuriseren met de melk? Waarom wordt het ontvet en gehomogeniseerd? En wat zijn de consequenties? Welke stoffen zitter er wél in rauwe melk en (helaas) niet meer in het product in de supermarkt? Petra beschrijft heel helder dat de 'consumptiemelk' van nu een volledig ander product is dan de melk van een kleine eeuw geleden. Wilt u échte melk, kom dan naar Ecoboerderij De Haan, in De verdwenen smaak van melk leest u waarom!

*2 - Nieuw: A2-melk thuisbezorgd ism Slagerij van der Geer


Vanaf september 2016 is het mogelijk producten van Ecoboerderij De Haan te laten thuisbezorgen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met Slagerij van der Geer in Veenendaal. Voor meer informatie zie de rubriek Nieuws.

*3 - Tip: zelf kefir maken met de rauwe A2-melk van Ecoboerderij De Haan
Gebruik schone flessen, liefst glas (die maakt u gemakkelijk schoon door ze rechtop met de opening naar beneden in de vaatwasser te zetten). Vul de fles met een beker kefir(opm) van Ecoboerderij De Haan, maar het mag ook zelfgemaakte kefir van een vorige keer zijn. Vul het aan met verse rauwe melk van Ecoboerderij De Haan, even schudden. Zet de afgesloten fles ca 24 uur buiten de koelkast (op kamertemperatuur, ca 20 à 25 graden) en schud de fles af en toe. Daarna even in de koelkast om lekker koud te worden en u heeft weer een heerlijke fles verse rauwmelkse kefir. Afhankelijk van de hoeveelheid kefir die u per dag drinkt kunt u zo elke dag 1 of meerdere flessen nieuwe kefir maken, met een restje van de vorige dag.
Opmerking: als u de eerste keer zelf kefir gaat maken, begin dan met 50% kefir uit de fles en 50% melk en zet het minimaal 24 uur buiten de koelkast, op kamertemperatuur, dan komt het sneller op gang. Na verloop van tijd ziet u de melk/kefir in de fles veranderen en "lobbig" worden. Hoe meer kefir en hoe langer buiten de koelkast, hoe dikker hij wordt! Bij de volgende 'kweek' kunt u steeds minder van de vorige dag gaan toevoegen aan de melk, totdat u de gewenste dikte hebt bereikt. In de zomer kan dat anders zijn dan in de winter.
Gaat u met de auto op vakantie en wilt u uw heerlijke en gezonde kefir niet missen?
Maak dan een voorraadje vlak voor uw vertrek. Doe tijdens de autoreis naar uw vakantieadres de flessen in een boodschappentas (tegen eventueel lekken) en tijdens de reis wordt er onderweg van de melk kefir gemaakt, bij een omgevingstemperatuur van ca 20 à 25 graden. Zet de flessen in de koelkast zodra u op de bestemming bent (en als die 24 uur voorbij zijn – komt niet zo precies). Klaar, heerlijke kefir uit Nederland op uw vakantieadres!  Gaat u langer weg, zoek dan op uw vakantieadres naar een boer die rauwe melk verkoopt en maak daar zelf kefir bij, keer op keer. Gewoon een restje kefir in een schone fles, aanvullen met rauwe melk, 24 uur buiten de koelkast (af en toe schudden) en daarna weer in de koelkast zetten. Na 2 tot 5 dagen is hij heerlijk! NB: altijd schudden voor gebruik, kefir klontert, dat is normaal.

Ecoboerderij De Haan levert bigbags Keltisch zeezout, magnesium en schelpenzand voor landbouw en veeteelt
Bigbags zeezoutNaar aanleiding van het artikel in Melkvee - over het strooien van Keltisch zeezout - waren er collega's die interesse toonden voor zeezout in bulkverpakking. Matthijs de Haan besloot het strooien van zout voor collega boeren financieel aantrekkelijker te maken en bestelde een voorraad bigbags met zeezout - voor eigen gebruik maar ook voor de verkoop aan collega veehouders en landbouwers. In een bigbag is Keltisch zeezout veel voordeliger: voor €850,- ex btw krijgt u 1.000 kg zeezout franco geleverd (NL, exclusief de eilanden). Daarnaast levert Ecoboerderij De Haan ook magnesiumchloride in big bags: voor €895,- ex btw krijgt u 1.000 kg magnesium franco geleverd (NL, exclusief de eilanden).

NIEUW: in de Noordzee gewonnen zeeschelpenzand, een unieke bodemverbeteraar. Het energetische zeeschelpenzand zorgt voor een stabiele pH in de grond. Micro-organismen kunnen zich daardoor optimaal ontwikkelen. Het bodemleven zorgt zo voor een goede beluchting en waterhuishouding in de grond. De schelpkalk heeft een minerale samenstelling die voor de juiste voedingsstoffen en spoorelementen zorgt en maakt de bodem rijker. De calcium heeft een aragoniet structuur en in combinatie met de energie van het LEG apparaat worden voedingsstoffen beter opneembaar (dit in tegenstelling tot landbouwkalk dat uit steenkalk bestaat en een calciet structuur heeft waardoor voedingsstoffen slecht opgenomen worden). De schelpkalk zorgt voor extra CO2 en stikstofbinding vanuit de lucht en levert zo voor extra "gratis" voedingsstoffen. De schelpkalk uit het zeeschelpenzand spoelt 12x minder snel uit dan landbouwkalk (Quist Aarhus Denemarken) en waakt voor een stabiele pH en optimale benutting van de kalk. In een bigbag kost 1.000 kg zeeschelpenzand €249,- ex btw, franko geleverd (NL, exclusief de eilanden).

Bent u geïnteresseerd, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

 

pinlogo